Augusztus 3-án újabb online előadás a pszichoterápiák neurobiológiai hátteréről!

21 Jul

Kedves HAPT Tagok! Kedves Érdeklődők!

2020. augusztus 3-án, 18:00-19:30 között újból egy online előadással készülünk, még mielőtt végre találkozhatnánk élőben is a Fiatal Pszichiáterek Hétvégéjén!

Dr. Égerházi Anikó, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika egyetemi docensének előadásán a pszichoterápiák neurobiológiai hátteréről hallhattok majd.

Az agyfejlődés élményfüggő természete alapján a környezeti hatások szerepe vitathatatlan az idegi pályák kialakulásának folyamatában. Az észlelés mellett az érzelmi fejlődés, az érzelemszabályozás is ennek megfelelően fejlődik és alakítja a személyiséget. A környezeti hatásokra érzékeny gyermekkori időszak elmúltával a rögzült mintázatok megváltoztatására a neuroplaszticitás ad lehetőséget, melyet a pszichoterápia során szerzett új tapasztalatok indíthatnak el.

Az előadás Zoomon keresztül lesz elérhető, ennek a linkjét tagjainkkal, illetve a regisztrált résztvevőkkel legkésőbb az előadás napján fogjuk megosztani.

A részvétel HAPT tagsághoz, vagy regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni pszichiáter és gyermekpszichiáter rezidensek illetve 5 éven belül végzett szakorvosok tudnak ennek a Google formnak a kitöltésével: https://forms.gle/9VQ4KTnmZRJUuF5X8

Ha pedig szívesen részt vennél a szeptemberben megrendezésre kerülő Fiatal Pszichiáterek Hétvégéjén, ennek részleteit itt találod: http://hapt.hu/index.php/2020-evi-esemenyek/fiatal-pszichiaterek-hetvegeje-2020/