HAPT hétvége (Szeged, 2019. szept. 27-29.)

Idén is megrendezzük a Fiatal Pszichiáterek Hétvégéjét, ezúttal Szegeden!

Rendezvényünk pszichiáter és gyermekpszichiáter rezidenseknek, illetve 5 éven belül szakvizsgát szerzetteknek szól.
Célunk a szakmai fejlődés segítése és a Magyarország különböző pontjain szakmánkban dolgozók közti kapcsolat javítása, a hazai pszichiáterek közösségének építése.

Pontos időpont:

2019. szeptember 27-29.

Szállás:

OKSZI Vendégház, Szeged, Bécsi krt. 24.

Jelentkezés:

Jelentkezni a hapt.jelentkezes@gmail.com címen tudtok, a válasz emailben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat.

A jelentkezéshez HAPT tagság szükséges. A HAPT az MPT önálló szekciója, így a belépés MPT tagsághoz kötött, külön tagdíjunk nincs. A belépéshez részletesen az alábbi pontokban adunk segítséget:

  1. Az MPT tagsághoz itt tudtok regisztrálni. Az MPT éves ifjúsági tagdíja jelenleg 5.000 Ft, melyet az MPT számára szükséges befizetned. Ha ajánlásra lenne szükséged a tagsághoz, írj nekünk és segítünk ebben.
  2. Ha már MPT tag vagy, írj nekünk egy emailt a hapt.jelentkezes@gmail.com címre. Leveledben tüntesd fel nevedet, munkahelyedet illetve képzésed kezdő dátumát.

Programok:

  • Dr. habil. Szendi István, a Szegedi Tudományegyetem Pszichiátriai Klinikájának docense: Szelf zavarok vizsgálata (dupla előadás)
  • Dr. Sarungi Emőke, felnőtt és gyermekpszichiáter, csoportanalitikus kiképző pszichoterapeuta, Gyászfeldolgozás Módszer Tréner: Veszteségeink és egészségünk – interaktív előadás
  • Dr. Kapornai Krisztina, a Szegedi Tudományegyetem adjunktusa a Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Osztály vezetője: Mi lesz Bendegúzzal? – miért kell felismerni és kezelni a mentális betegségeket már gyermekkorban
  • Dr. Krékits József, pszichiáter, pszichoterapeuta, a Magyar Daseinanalitikai Egyesület elnöke: Létlehetőségeink megtalálása az álmokban
  • Intézetlátogatás: Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum (gyermek- és ifjúsági, valamint felnőtt addiktológiai rehabilitációs részlegek bemutatása)

Költségek:

A HAPT hétvége ára: 7000 forint, ami a programok mellett tartalmazza a 2 éjszakára szóló szállást reggelivel.
Ebből 5 ezer forint előlegként átutalással, 2 ezer forint pedig a helyszínen fizetendő. A fenti kedvezményes ár, mely magában foglalja a szállást is, csak az első 30 jelentkező számára biztosított! További jelentkezők számára is igyekszünk szállást biztosítani, de számukra az ár változhat!

A pontos időrenddel és az előadások helyszínével kapcsolatos részletekkel később jelentkezünk.