Fiatal Pszichiáterek Hétvégéje 2023 Infó és regisztráció

13 Sep

Kedves Érdeklődő!   REGISZTRÁLJ  AZ IDEI FIATAL PSZICHIÁTEREK HÉTVÉGÉJÉRE  >>>> https://forms.gle/dS4kGuGnDzwtkSgw9  <<<<  SZEPTEMBER 29- OKTÓBER 1.  HELYSZÍN: TAKSONY – Zöld Sziget Szabadidő Központ  Ne feledjétek beírni a naptárba! Hamarosan találkozunk!  Az eseményről itt olvashatsz! Facebook eseményért katt IDE

Kulturális program: Futótűz

30 Sep

2022. OKTÓBER 11. (KEDD) 19:00 – Radnóti Színház, Budapest Kedves HAPT tagjaink! Várunk titeket a Futótűz című színházi előadásra és azt követő zárt körű beszélgetésre! A darab a háborús traumákat és azok következményeit helyezi fókuszba. A beszélgetésben részt vesz Kováts … Read More »

Megnyitottuk a REGISZTRÁCIÓT – Fiatal Pszichiáterek Hétvégéje 2022

29 Jul

Kedves Érdeklődők! Íme elérkezett amire mindenki várt Ezennel hivatalosan is megnyitjuk a REGISZTRÁCIÓT! >>>> https://forms.gle/ffFyeBsR8QBuUNUKA <<<< Ne feledjétek beírni a naptárba! Találkozunk SZEPTEMBER 16-18. között! HELYSZÍN: TAKSONY – Zöld Sziget Szabadidő Központ Kellemes nyarat kíván a HAPT vezetőség, Hamarosan találkozunk! … Read More »

Május 7-8 —- DEBRECEN —- AbbreviaTúra

7 Apr

2022. MÁJUS 7-8. Idén ismét megrendezésre kerül a nagy népszerűségnek örvendő AbbreviaTúra! Idén DEBRECENBEN szervezünk meg nektek a rövid, de annál tartalmasabb hétvégénket. Május 7-én (szombaton) napközben a tudományos programokon, este pedig kötetlenül folytatjuk az eseményt, majd a vasárnap is … Read More »

2022. Január 25-én online előadás – Fókuszban az addiktológia

12 Jan

Kedves HAPT tagok, Érdeklődők! Ebben a hónapban addiktológiával foglalkozunk, melynek keretén belül Dr. Szemelyácz Jánost, mint a téma szakértőjét kértük fel egy kötetlen, interaktív beszélgetésre. Az előadás Zoomon keresztül lesz elérhető, az ehhez szükséges linket tagjainkkal, illetve a regisztrált résztvevőkkel … Read More »

Május 10-én online előadás a parafíliákról!

3 May

Kedves HAPTagok és Érdeklődők! Májusi következő eseményünk fókuszában a parafíliák lesznek – egy téma, amelyről kevesebb szó esik a mindennapokban, illetve a képzésünk során is. Meghívott előadónk dr. Vizi János, pszichiáter, jogász, igazságügyi pszichiáter, akinek – többek között – a … Read More »

Június 5-én AbbreviaTúra – HAPT “mini” hétvége!

28 Apr

Sziasztok! Régóta készülünk arra, hogy újból személyesen tarthassuk programjainkat, és ennek végre eljött az ideje!! Amíg az idei Fiatal Pszichiáterek Hétvégéjére készülünk, addig is a rövidebb, de annál tartalmasabb “AbbreviaTúrá”-ra várunk benneteket. Június 5-én Pécsen találkozunk, napközben a tudományos programokon, … Read More »

Március 9-én online előadás evészavarok és családterápia témában!

1 Mar

Kedves Érdeklődők! Következő előadásunkra március 9-én kerül sor, 19:00-20:30 között, meghívott előadónk Dr. Túry Ferenc az evészavarok és azok családterápiája témában. Az evészavarok esetében elsővonalbeli terápiaként többnyire elengedhetetlen a családterápia, ugyanis a családnak kiemelt segítő szerepe van a gyógyulás folyamatában. … Read More »