Kulturális program: Futótűz

30 Sep

2022. OKTÓBER 11. (KEDD) 19:00 – Radnóti Színház, Budapest Kedves HAPT tagjaink! Várunk titeket a Futótűz című színházi előadásra és azt követő zárt körű beszélgetésre! A darab a háborús traumákat és azok következményeit helyezi fókuszba. A beszélgetésben részt vesz Kováts … Read More »

Megnyitottuk a REGISZTRÁCIÓT – Fiatal Pszichiáterek Hétvégéje 2022

29 Jul

Kedves Érdeklődők! Íme elérkezett amire mindenki várt Ezennel hivatalosan is megnyitjuk a REGISZTRÁCIÓT! >>>> https://forms.gle/ffFyeBsR8QBuUNUKA <<<< Ne feledjétek beírni a naptárba! Találkozunk SZEPTEMBER 16-18. között! HELYSZÍN: TAKSONY – Zöld Sziget Szabadidő Központ Kellemes nyarat kíván a HAPT vezetőség, Hamarosan találkozunk! … Read More »

Május 7-8 —- DEBRECEN —- AbbreviaTúra

7 Apr

2022. MÁJUS 7-8. Idén ismét megrendezésre kerül a nagy népszerűségnek örvendő AbbreviaTúra! Idén DEBRECENBEN szervezünk meg nektek a rövid, de annál tartalmasabb hétvégénket. Május 7-én (szombaton) napközben a tudományos programokon, este pedig kötetlenül folytatjuk az eseményt, majd a vasárnap is … Read More »

2022. Január 25-én online előadás – Fókuszban az addiktológia

12 Jan

Kedves HAPT tagok, Érdeklődők! Ebben a hónapban addiktológiával foglalkozunk, melynek keretén belül Dr. Szemelyácz Jánost, mint a téma szakértőjét kértük fel egy kötetlen, interaktív beszélgetésre. Az előadás Zoomon keresztül lesz elérhető, az ehhez szükséges linket tagjainkkal, illetve a regisztrált résztvevőkkel … Read More »

Május 10-én online előadás a parafíliákról!

3 May

Kedves HAPTagok és Érdeklődők! Májusi következő eseményünk fókuszában a parafíliák lesznek – egy téma, amelyről kevesebb szó esik a mindennapokban, illetve a képzésünk során is. Meghívott előadónk dr. Vizi János, pszichiáter, jogász, igazságügyi pszichiáter, akinek – többek között – a … Read More »

Június 5-én AbbreviaTúra – HAPT “mini” hétvége!

28 Apr

Sziasztok! Régóta készülünk arra, hogy újból személyesen tarthassuk programjainkat, és ennek végre eljött az ideje!! Amíg az idei Fiatal Pszichiáterek Hétvégéjére készülünk, addig is a rövidebb, de annál tartalmasabb “AbbreviaTúrá”-ra várunk benneteket. Június 5-én Pécsen találkozunk, napközben a tudományos programokon, … Read More »

Március 9-én online előadás evészavarok és családterápia témában!

1 Mar

Kedves Érdeklődők! Következő előadásunkra március 9-én kerül sor, 19:00-20:30 között, meghívott előadónk Dr. Túry Ferenc az evészavarok és azok családterápiája témában. Az evészavarok esetében elsővonalbeli terápiaként többnyire elengedhetetlen a családterápia, ugyanis a családnak kiemelt segítő szerepe van a gyógyulás folyamatában. … Read More »

November 18-án online előadás a Leonhardi nozológiáról!

31 Oct

Kedves HAPT Tagok! Kedves Érdeklődők! November 18-án 18:30-tól újabb online előadásra invitálunk Benneteket! Karl Leonhard német pszichiáter professzor saját klasszifikációs rendszert dolgozott ki a pszichózisok osztályozására (Leonhardi nozológia). Dr. Tolna Judit, a Semmelweis Egyetem docense, több mint 40 éve ezen … Read More »

Online Bálint csoport HAPT tagoknak

11 Oct

Kedves HAPT Tagok! Kedves Érdeklődők! Havonta egy alkalommal online formában Bálint csoportot tervezünk indítani, Bene Ágnes, Farkas Kinga és Jeges Balázs vezetésével. Tervezetten havonta 1 alkalom lenne, valamelyik hétköznap este. A csoportok 19:00-tól 20:30 -ig tartanának, nagy valószínűség szerint Zoom … Read More »